About

Numele meu este Simona Trif, imi plac foarte mult cifrele, calculele si ce imi place de o vreme, este sa ma implic in tot ceea ce inseamna ajutor necondiitionat. Nu imi place sa ma laud, sa ies in evidenta sau sa fac lucrurile pe jumatate. Firea mea este un mai retrasa, dar parca un paradox al acestui lucru, imi place sa vorbesc cu oamenii, sa-i ajut si sa le ofer tot sprijinul meu.

20160618_160835

Clujeanca de loc, vreau sa-i ofer acestui oraş ce e mai bun prin toata implicarea mea in viata comunitatii, de la o simpla implicare ca voluntar la un eveniment cultural sau sportiv, pana la o ampla actiune de ecologizare sau dezvoltare.

Voluntariatul pentru mine a fost un moment de declic de la ceea ce am fost – o persoana timida – la ceea ce sunt azi – o persoana dornica de a intalnii cat mai multi oameni si experiente noi.

Am mai avut si momente mai putin placute ca voluntar, dar am reusit sa invat din ele si sa le transform cu perseverenta in succese, ceea ce au adus u progres al felului meu de a fii. Datorita acestora am ajunsa sa ma urmez dupa motto-ul: “Inainte de a spune NU, incearca!”

Advertisements